Over Cheese of Course


Cheese of Course is een nationaal en internationaal georiënteerd adviesbureau. U kunt er terecht voor:

·       Marketingadviezen

·       Trainingen / opleidingen

·       Productpresentaties

·       Masterclasses / workshops.

·       Eigenlijk is het enige wat Cheese of Course op kaasgebied niét verkoopt is de kaas zelf…

 

B2B

Cheese of Course richt zich op kaasfabrikanten, franchiseorganisaties, supermarkten en zelfstandige (startende) ondernemers. Staat hen bij met raad en daad om de assortimentskeuze, de presentatie, maar ook de kennis van kaas en de bedrijfsvoering te optimaliseren.

 

De kracht van Cheese of Course zit ‘m in het maatwerk. Advisering, verkoopopleidingen en productpresentaties krijgen precies dié vorm en inhoud waar u als ondernemer of organisatie naar op zoek bent. Professionele communicatiespecialisten en vormgevers werken achter de schermen mee aan de gewenste uitstraling. Onze demonstrateurs hebben jarenlang ervaring als zelfstandig ondernemer.

 

Kaas is onze business, onze knowhow zit in de kaas. Wij laten u daar graag van meeprofiteren!

 

Hoe het begon…

Ruim 20 jaar geleden is Wil Leppers begonnen met Cheese of Course. Zijn ervaring deed hij daarvoor op bij Bongrain S.A., waar hij verantwoordelijk was voor o.a. de marketing. Door zijn oog voor detail en bevlogenheid is Cheese of Course uitgegroeid tot een begrip in de kaaswereld. Na jaren van hard werken was het voor hem tijd om het wat rustiger aan te gaan doen. Volledig heeft hij het kaasbijltje er nog niet bij neergegooid want o.a. kaascursussen en marketing trajecten blijft hij vooralsnog voor Cheese of Course verzorgen en/of begeleiden.

 

… en hoe het nu verder gaat

Op 1 mei 2021 heeft Wil mij de spreekwoordelijke sleutels overhandigd en mag ik zijn Cheese of Course voortzetten. Heel iets anders dan de kaaswinkel die ik hiervoor ruim 10 jaar met veel plezier gedraaid heb, maar ook voor mij was het tijd voor iets anders. Het is een geweldige kans die ik met beide handen en vol enthousiasme aangepakt heb. Wil zal mij op de achtergrond voorlopig nog met raad en daad bijstaan als dat nodig is.

Anneke Verburg houdt zich bezig met de backoffice, planning, personeelszaken en facturatie.

 

 

Kaasgroet,
Annelies van den Ende 

 

 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn